Contact

Wil je contact opnemen? Dat kan.

Ben jij…

… die initiatiefnemer die werkt aan een socialer Nederland voor iedereen? Heb je een positief en innovatief plan? Met mogelijk landelijke impact? Ben je een kartrekker? En heb je al een paar medestanders?

Als je antwoord volmondig JA is op alle vragen, dan kunnen we niet wachten je te ontmoeten! Meld je initiatief aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of ben jij…

… een stroomversneller in de dop? Vast! Als je jouw talenten voor andermans sociale initiatieven wilt inzetten, meld je dan aan als stroomversneller.

Of…

… kun je eerst wel wat tips gebruiken om Nederland zelf te superchargen? Volg ons dan op sociale media, scroll helemaal naar beneden en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

De Stroom nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar. Hier vind je de al gepubliceerde nieuwsbrieven.

Gebruik het onderstaande formulier of mail naar info@stroomnederland.nl. Wil je een initiatief aanmelden? Kijk dan hier.

Contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geven aan Stroom en ANBI

Stroom geeft power aan maatschappijvernieuwers. Dankzij jouw steun kunnen wij sociale initiatieven superchargen. Elke bijdrage is van harte welkom. Bankrekeningnummer: NL33 TRIO 0391 2164 49.

Stroom heeft een ANBI-status (= Algemeen Nut Beogende Instelling). Jouw gift aan Stroom telt dus mee voor de giftenaftrek van de inkomstenbelasting. Als je periodiek (meerdere jaren achtereen) schenkt aan Stroom, kan je deze schenkingen voor 100% aftrekken. Neem hierover contact op met Daniëlle Koelemij danielle@stroomnederland.nl

Ons beleidsplan, organisatie- en beloningsbeleid vind je hier. Het Stroom Nederland jaarverslag en de jaarrekening 2016 lees je hier. Het Stroom jaarplan 2017 vind je hier.