Geven aan Stroom & contact

Geeft het jou positieve energie om met ons mee te doen? Wil je Stroom supporten? Wil je contact opnemen? Dat kan.

Lees hier over donatiemogelijkheden aan stichting Stroom Nederland.

Geven aan Stroom
Geven aan Stroom Nederland: geld, menskracht en middelen. Bron: stroomnederland.nl

Stroom geeft power aan maatschappijvernieuwers. Dankzij jouw steun kunnen wij sociale initiatieven superchargen. Elke donatie is van harte welkom. Bankrekeningnummer: NL33 TRIO 0391 2164 49.

Stroom is een goed doel en heeft een ANBI-status. Jouw gift aan Stroom telt dus mee voor de giftenaftrek van de inkomstenbelasting. Als je periodiek schenkt (meerdere jaren achtereen) aan Stroom, kan je deze schenkingen voor 100% aftrekken.

Stroom doet veel om de sociale initiatieven gratis te kunnen blijven superchargen. Ook donaties in natura zijn van harte welkom; denk hierbij aan inzet van mensen en middelen. Uiteraard kun je altijd contact opnemen over de schenking, die jij aan Stroom wilt doen. Stuur een e-mail naar  info@stroomnederland.nl

Contact met Stroom

Ben jij…

… die initiatiefnemer die werkt aan een socialer Nederland voor iedereen? Heb je een positief en innovatief plan? Met mogelijk landelijke impact? Ben je een kartrekker? En heb je al een paar medestanders?

Als je antwoord volmondig JA is op alle vragen, dan kunnen we niet wachten je te ontmoeten! Meld je initiatief aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of ben jij…

… een stroomversneller in de dop? Vast! Als je jouw talenten voor andermans sociale initiatieven wilt inzetten, meld je dan aan als stroomversneller.

Of…

… kun je eerst wel wat tips gebruiken om Nederland zelf te superchargen? Volg ons dan op sociale media, scroll helemaal naar beneden en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

De Stroom nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar. Hier vind je de al gepubliceerde nieuwsbrieven.

Gebruik het onderstaande formulier of mail naar info@stroomnederland.nl. Wil je een initiatief aanmelden? Kijk dan hier.

Contact

  • NB. Wij gebruiken de verstuurde informatie alleen om je te helpen met jouw vragen. Wij delen jouw gegevens niet met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Stroom Nederland heeft zich voorbereid op de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We hebben de maatregelen genomen om onze stichting aan deze nieuwe privacywetgeving aan te passen en risico's te vermijden. Wij gebruiken de verstuurde informatie alleen om je te helpen met jouw sociale initiatief, aanmelding als stroomversneller of algemene vraag aan Stroom. Wij delen jouw gegevens niet met derden.