Initiatieven

Mantelzorgers Onder Elkaar

Stichting MOE zet mantelzorgers terug in hun kracht en bouwt aan een groep van gelijkgestemden. Stroom Nederland supercharget Micky’s MOED: Mantelzorg Ondersteuning door Ervaring en Deskundigheid.

Young 4 You

Loes en Hanke Pijlman hebben samen Young 4 You opgericht. Met matches tussen jongeren en ouderen willen ze plezier en gezelschap brengen in het leven van senioren. Stroom Nederland versterkt met advies en netwerk.

Groeiend Denken

De doelstelling van Groeiend Denken is om kinderen mentaal sterker te maken, door hun groei-mindset te ontwikkelen en versterken. Stroom Nederland coacht initiatiefnemer Daniëlle Buis.

Theehuis De Mazen

Theehuis De Mazen, een heerlijke plek voor een eerlijk gesprek en een goed kopje thee of bakkie koffie. Een laagdrempelige, sociale horecagelegenheid waar je mag zijn wie je bent. Powered by Stroom Nederland.

Stroom Zaanstad

'We zorgen voor positieve energie'. Stroom Nederland 'empowert' Zaanse sociale initiatieven. Interview in Zaanstreek op Zondag door redacteur Daan Ruijter.

De Burgerpraktijk

De Burgerpraktijk wil een samenloket waar mensen zich gehoord en gesteund voelen; waar je terecht kunt. Stroom Nederland versterkt met advies en netwerk.

Makers en Doeners

Makers en Doeners timmert mee aan de nieuw samenleving. Positieve zelfdoeners bouwen via sociale netwerken aan gebiedsontwikkeling. Stroom versterkt met netwerk en advies.

Doe Het Niet Zelf

Doe Het Niet Zelf is een laagdrempelig format waarbij je netwerkt door te doen met gratis uitwisseling van diensten. Stroom versterkt met netwerk en advies.

ALL4FREEDOM

Vrijheidsinitiatief ALL4FREEDOM komt in actie voor vrijheid en het recht om jezelf te zijn. Stroom versterkt met copywriting, netwerk en advies.

Angstbuddies

Mensen verbinden met zichzelf en met elkaar, dat is het doel van Angstbuddies. Stroom supercharget met advies en netwerk.

Mudanthe

Burgerinitiatief Mudanthe in Apeldoorn weet mensen van verschillende achtergronden met elkaar te verbinden. Stroom supercharget met advies en netwerk.

Hotspot Hutspot

Hotspot Hutspot zorgt voor een plek waar iedereen welkom en gewaardeerd is en goedkoop en gezond kan eten. Stroom ondersteunt met netwerk en advies.

Tiny House Nederland

Tiny House Nederland biedt infovoorziening, faciliteiten, netwerk en lobby om duurzaam wonen mogelijk te maken. Stroom versterkt met netwerk en advies.

RefuGenius

RefuGenius biedt trainingen voor vluchtelingen, om een brug te slaan tussen nieuwe Nederlanders en de arbeidsmarkt. Stroom versterkt met netwerk en advies.

East

East beoogt een sociaal, inclusief en duurzaam horeca werktraject voor migranten- en vluchtelingenvrouwen. Stroom Eindhoven versterkt met netwerk en advies.

Sociaal Solidair

Laagdrempelige hulp en ondersteuning van minima. Noodpakketten, kleding, huisraad, sociale verbinding, huisbezoeken, zorg en aandacht voor elkaar.

One to Share

One to Share is het platform waar jij 1% van jezelf deelt om de wereld een beetje mooier te maken. Stroom supercharged One to Share met advies en netwerk.

Fronik buurtboerderij

Fronik boerderij laat zien dat er voor iedereen een plek kan zijn waar je samen komt, meedoet en van waarde bent. Stroom ondersteunt met netwerk en advies.

NewBees

NewBees zorgt ervoor dat vluchtelingen vanaf hun aankomst vrijwilligerswerk kunnen doen bij lokale maatschappelijke organisaties.

NUtrecht

In NUtrecht komt leven, leren en werken samen. NUtrecht geeft ruimte aan jongeren die meer willen doen met hun passie.

Stroom Eindhoven

In Eindhoven staat een sterk team ervaren Stroomversnellers in de startblokken om vernieuwende lokale initiatieven te ondersteunen.

Stroom Utrecht

Sluit jij je aan in de rij van NUtrecht, Utrecht bekent kleur, straatnieuws en Kyteman? Stroom Utrecht ondersteunt vernieuwende sociale initiatieven.