ALL4FREEDOM

Project-Aware-in-kader

Vrijheidsinitiatief ALL4FREEDOM komt in actie voor het verbeteren en behouden van vrijheid en het recht om jezelf te zijn. Deze sociale beweging bundelt krachten van individuen en organiseert vrijheidsprojecten.

  • Locatie (inter)nationaal, standplaats Amsterdam
  • Type project sociale onderneming, inclusieve samenleving
  • Initiatiefnemer Jeroen Aalders

Van een idealistisch idee van de twee initiatiefnemers Jeroen Aalders en Atreya Pedrosa is Project Aware uitgegroeid tot ALL4FREEDOM. Alles begon met bewustwording en nu bewustwording is bereikt, bouwt de ALL4FREEDOM beweging verder aan de internationale uitrol van hedendaagse vrijheidsprojecten. Kom samen met ALL4FREEDOM in actie voor het verbeteren en behouden van vrijheid en het recht om jezelf te zijn. Dát is het gezamenlijk ideaal waarom ze een beroep doen op jou en iedereen die geeft om vrijheid en gelijkwaardigheid.

Over ALL4FREEDOM

ALL4FREEDOM organiseert bestaande- en nieuwe 4FREEDOM projecten. Voorbeelden van bestaande projecten zijn DANCE4FREEDOM en PHOTO4FREEDOM. Nieuw is IAM4FREEDOM, waar ieder individu kan laten zien 4FREEDOM te zijn.

Wij zoeken jou!

Deze tijd vraagt om bijzondere ondernemers. Mensen die zich niet alleen maar richten op hun eigen corebusiness, maar ook actief opkomen voor maatschappelijke doelen die zij belangrijk vinden. Goed ondernemerschap betekent vrijheid en ‘out-of-the box’ denken. Herken jij jezelf hierin? Dan is ALL4FREEDOM jouw potentiele partner! Onderscheid jezelf door jouw onderneming te koppelen aan de positieve waarden van ALL4FREEDOM en bouw mee aan een vrijere toekomst voor iedereen!

ALL4FREEDOM is geheel afhankelijk van de goodwill van derden en dankt haar bestaan aan de steun en bijdragen van ruim tweehonderd sponsors die zich sterk maken voor vrijheid. Via Crowdfund4Freedom kan een bedrijf nu ook de basis, toekomst en continuïteit van de organisatie sponsoren.

Crowdfund4Freedom

Als (zelfstandig) ondernemer weet jij als geen ander hoe belangrijk onze vrijheid is. Weet dat zelfs een kleine bijdrage hier toch een groot verschil kan maken. Als frisse maatschappelijk actieve organisatie die jouw passies omarmt, jouw kernwaarden onderschrijft en die wereldwijd een betere toekomst voor iedereen nastreeft, maken wij jouw investering waard. Kies nu voor Crowdfund4Freedom en spreek je uit voor vrijheid!

Meer weten?

ALL4FREEDOM is een moderne mensenrechtenorganisatie, met als doel (inter)nationale vrijheidsprojecten te realiseren. Kijk op de website

ALL4FREEDOM zit ook op Facebook en Instagram. Like en follow @Dance4Freedom2.0

Stroom…

  • Stroomversneller Wessel Toonen supercharget als copywriter de communicatie uitingen;
  • geeft tips over het opzetten van een crowdfundingcampagne;
  • stelt een landelijk netwerk beschikbaar van maatschappelijke organisaties, bestuurders en politici;
  • verbindt ALL4FREEDOM aan andere sociale initiatieven.

’De kracht van Stroomversneller Wessel Toonen is dat hij heel neutraal denkt en daardoor kritisch naar onze bestaande teksten kijkt. Hij redigeert tekst in de juiste stijl en dat vergroot de impact van onze vrijheidsboodschap. Dank voor de verbindende factor en open-minded spirit, waarin Stroom ons initiatief versterkt en verder vrij laat. Dat wordt gewaardeerd!

Jeroen-Aalders-in-kaderJeroen Aalders, initiatiefnemer ALL4FREEDOM

Stroom Nederland heeft mij gevraagd om ALL4FREEDOM te superchargen. Ik ben aan initiatiefnemer Jeroen Aalders verbonden en dat bleek een goede match. Ik heb een proeftekst voor de crowdfundingcampagne herschreven en vind het een leuk project om als Stroomversneller aan verbonden te blijven. Goede kans dat ik over een tijdje de overstap maak door mezelf als sociaal ondernemer blijvend te verbinden aan ALL4FREEDOM.

Wessel-in-kaderWessel Toonen, Stroomversneller en copywriter
HERO-logo-oranje-op-wit
www.all4freedom.com