NUtrecht 3

Algemeen

NUtrecht is naar Overvecht verhuisd.

Supergaaf nieuws van Stroom Utrecht: het is initiatiefnemer Ad de Jong gelukt om nieuwe huisvesting voor NUtrecht te vinden, met de doortastende hulp van stroomversnellers Kees Bakker en Lou Repetur. NUtrecht moest per 31 december het gebouw in Zuilen verlaten en maakt in 2018 een doorstart aan de Missisippidreef 87 in Utrecht Overvecht.

‘’Stroomversneller Kees doet goed werk voor NUtrecht. In de zoektocht naar een nieuw onderkomen kwamen we veel barrières tegen. Kees legt zijn bestuurlijk gewicht in de schaal, deed mee aan een vruchtbare bijeenkomst met ambtenaren, stuurt goed aan en hij probeert er een lus omheen te leggen, zodat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft en zijn neus dezelfde kant uitsteekt.’’

NUtrechtAd de Jong, initiatiefnemer NUtrecht (links op de foto).

Stroom Utrecht.

Kees Bakker zet zijn professionele werkervaring bij het Nederlands Jeugdinstituut voor het goede doel in. Hij blijft NUtrecht superchargen, als bestuurslid van de stichting en met het vinden van structureler financiële middelen.

‘’Het belang van jongeren staat bij NUtrecht voorop. Hokjesdenken en de hete aardappel op elkaars bordje schuiven werkt niet. Stroomversneller Lou Repetur heeft haar contacten in de Gemeenteraad ingezet en ze heeft er met haar vasthoudendheid voor gezorgd dat er politieke vragen zijn gesteld. Dat is het begin geweest van een positieve beweging die er toe leidt dat ik nu de sleutel van een nieuw pand in handen heb. We zijn naar Overvecht verhuisd!’’ Aldus de energieke Ad de Jong.

Wij gaan er iets moois van maken aan de Missisippidreef en we hopen vurig dat de Gemeente Utrecht ons daarbij met raad en daad zal ondersteunen.

NUtrechtKees Bakker, stroomversneller Utrecht.
NUtrecht
NUtrecht pand aan de Missisippidreef 87 in Overvecht. www.nutrecht.nl

Het is ons gelukt om voor NUtrecht nieuwe huisvesting te vinden. NUtrecht gaat een doorstart maken!

Lou-RepeturLou Repetur, stroomversneller Utrecht.

NUtrecht ziet iedereen graag terug op de Mississippidreef.

Check de NUtrecht website en Facebookpagina.

In NUtrecht komt leven, leren en werken samen. NUtrecht geeft ruimte aan jongeren die meer willen doen met hun passie. Lees: NUtrecht, powered by Stroom Nederland.

Stroomversnellers bieden eerste hulp aan sociale initiatieven.

Stroom Utrecht bestaat uit een team vol ervaren maatschappijvernieuwers, die sociale initiatieven versterken en resultaatgerichte ondersteuning geven. Stroom supercharget ook De Burgerpraktijk in Utrecht. De Burgerpraktijk wil een samenloket waar mensen zich gehoord en gesteund voelen; waar je terecht kunt.